ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки нападна остро съдията Николай Йорданов след загубата от ЦСКА с 0:1. “Червените” спечелиха след точно изпълнена дузпа от Тасио в 66-ата минута. Около името на рефера имаше напрежение още през седмицата. От лагера на ЦСКА заявиха, че не искат Йорданов да ръководи техни двубои, като дори написаха декларация. След това Стойчо Младенов допълни, че се надява това да е последната среща, която арбитърът ръководи на “армейците”. По време на двубоя с Монтана Йорданов даде дузпа за ЦСКА, за която гостите дълго протестираха. Преди това за падане на Мирослав Антонов в наказателното поле на “червените” реферът не посочи бялата точка, което също вбеси гостите. След двубоя Атанас Джамбазки призна, че е искал да извади отбора през второто полувреме и да прекрати двубоя заради действията на съдията.

“Екшъните в българския футбол продължават след миналия мач в Ловеч, където съдийство беше 1000:0. Поздравявам момчетата за добрата игра, опитаха се да направят всичко възможно да вземат нещо от днешния мач. В четири мача от началото на първенството нашият отбор е ощетен тотално. Миналият път на мача със Славия казах, че дойдоха трима снайперисти, но сега казвам, че дойдоха едни камикадзета. Господни Йорданов да ме извинява, но 1000 процентова дузпа за нашия отбор. Абсолютно никаква дузпа за ЦСКА. Ако може да ми обяснят съдийската комисия, ако пречим, да спрем да играем и да се занимаваме с други работи. Такива безобразия, по този начин да се подиграват с труда на момчетата. Отсега казвам, че в събота, който дойде да свири мача ни с Локомотив Пловдив, трябва много да внимава. В Монтана пета подигравка няма да допусна. Аз лично няма да спра нито футболистите, нито хората в града, ако дойде някой и се подиграва с нас”, избухна след двубоя треньорът на Монтана Атанас Джамбазки.

“Отразете го, пета подигравка няма да допусна. Бяхме на косъм да извадим отбора и да станат разправии. Има дузпа на мача ни със Славия, не се отразява. В Стара Загора дават дузпа срещу нас – супер смешна. С Литекс дузпата я гледаха съдийската комисия, абсолютно никакво нарушение. Просто върху съдията днес имаше голям натиск. През седмицата приказваха, че бил от “Левски”, не знам от кой бил. Не знам, уплаши ли се...ЦСКА не са виновни за това нещо, но такива подаръци, няма какво да ги коментираме. Децата, които тренират сега футбол и се учат да играят, се смеят на дузпата, която е в наша полза и не се свири. Ние после говорим за футбол. Всяка седмица си викаме, как трябва да се хвърляме. Сигурно почват и мен да ме мислят за луд, че вярвам в някакви химери”, завърши специалистът./БЛИЦ

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА