Стойчо Младенов заминава за Австрия, където ще посрещне Нова година. Той ще бъде там заедно със съпругата си, както и с част от помощниците си, които също ще са придружавани от своите половинки.
 
Младенов е тотално изолиран от зимната селекция на ЦСКА, след като не е уведомяван за преговорите, които лично Димитър Борисов води с набелязаните футболисти.
 
Така например Младенов не е знаел за идването на Саид Хюсеинович в София и за привличането му в ЦСКА. Стойчо научил едва в последния момент, когато Георги Илиев го информирал за визитата на босненеца в столицата.
 
Зад гърба на Стойчо в момента вървят преговори с още няколко чужденци. Един от тях е 26-годишен бразилски халф с градивни функции, а друг е познато име – аржентинецът Ди Вани. Отделно се спрягат за “Армията” сърбин и още един босненец – Горан Галешич.
 
Отношението на “червените” босове е явен знак, че те правят и невъзможното, за да се разделят с Младенов. Както вече писахме, шефовете свикаха преди няколко дни юристи и адвокати, които да намерят вратичка в договора на треньора и да го уволнят, без да му плащат неустойка в размер на 120 000 евро.