Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев говори пред БЛИЦ за всички горещи теми, свързани с тима от Борисовата градина.
 
“Вече на няколко пъти казах, ще се повторя пак – аз не знам за предстояща смяна на Стойчо Младенов. Този вариант бе обсъждан, когато поставихме ребром въпроса към Стойчо – или си намалява заплатата, или се разделяме. Той изобщо не се поколеба и каза, че е съгласен да му намалим парите. Това е! Все пак ЦСКА си има собственици, но поне аз нямам информация за треньорска рокада, както пишете всички в последните дни. За мен Младенов трябва да остане!”, заяви Майкъла.
 
“Да, водим преговори със Саид Хюсеинович, но ви е бедна фантазията какви пари поиска той на ръка. Става въпрос за 250 хиляди евро. Да, няма грешка – 250 хиляди евро. Това е изключено! Босненецът твърди, че имал голяма визитка, че играл дълго време във Вердер. Ще ме извинява, ама нали проверих – записал е 10 мача за три сезона във Вердер, като в единия от тях е бил преотстъпен на Кайзерслаутерн, където е участвал в едва 4 двубоя.
 
Вижте, не ме разбирайте погрешно. Хюсеинович е много добър футболист. Ние го искаме и продължаваме да преговаряме. Но до трансфер ще се стигне, ако той си намали драстично финансовите условия. Надявам се това да стане днес или най-късно до края на седмицата. Ето, казвам ви, вероятно не знаете – вече има таван на заплатите в ЦСКА. Сумата е 15 000. Ама не евро, а лева. 15 000 лева или 7 500 евро. И нито стотинка отгоре! Това е положението!”, отсече Георги Илиев.
 
Той призна, че на ЦСКА се предлагат много футболисти от чужбина. “До момента аз и Стойчо разполагаме с визитките на точно 15 чужденци. Ама всички искат майка си и баща си – става въпрос за луди пари. Е, няма как!”, завърши Майкъла.