Стълбът в отбраната на Берое Иво Иванов е все по-близо до трансфер в Левски, разбра БЛИЦ. Централният защитник от доста време е желан от "сините" като вече твърдо е решил да напусне тима от Стара Загора.

Берое спечели Купата на България този сезон и ще играе в турнира Лига Европа. Положението в тима обаче е трагично, тъй като почти никой не иска да финансира клуба.

Играчите на Илиан Илиев имат да получават заплати и премии и това принуждава повечето от тях да напускат тима и да продължат развитието си в други отбори. Освен Иво Иванов, с Берое ще се разделят още титуляри - Георги Андонов, който отива в Черноморец и желаният от Черно море Дончо Атанасов. Искрен Писаров пък е пред завръщане в Локомотив (Пловдив).

С преминаването си в Левски Иво Иванов целял бързо да се утвърди като един от най-добрите защитници у нас и отново да заслужи доверието на националния селекционер Станимир Стоилов, след което да заиграе и в чуждестранен клуб. Благодарение на добрите си изяви с екипа на Берое Иванов стигна до "А" тима. През ноември миналата година Мъри го извика за контролите с Малта и Шахтьор (Донецк). /БЛИЦ