Голмайсторът за Берое при загубата от Левски с1 :3 Иво Иванов заяви, че “сините” са най-добрият отбор в България.

“Мачът беше труден. Поведохме, но след наши грешки допуснахме 3 гола и загубихме срещата. През второто полувреме се помъчихме, но не успяхме да си вкараме положенията. Левски е един от най-добрите отбори в България, според мен дори е най-добрият, въпреки класирането”, каза Иво Иванов.

„Не искам да коментирам шансовете си за националния отбор. Мъри Стоилов си знае работата, той решава кого да повика. Колкото до Купата на България, надявам се първо да вземем полуфинала, тогава ще мислим за трофея”, завърши защитникът.

“Изравнителният гол на Левски ни прекърши. След него имахме три положения, но не успяхме да вкараме. Като поведохме си повярвахме, но допуснахме лек гол и всичко свърши. Не може да се обвинява защитата за загубата. Целият отбор не игра добре днес. Нормално е да има голям заряд, все пак се изправяме срещу Левски, младите момчета може би прегоряха днес”, каза опитният Слави Жеков.

„Ще хвърлим всичко за Купата, защото имаме достатъчно точки в първенството. Гледаме реално, не може винаги да побеждаваме. Не може обаче да подценяваме тимовете от „Б” група, които се класираха за полуфиналите”, завърши играчът на Берое./БЛИЦ