Селекционерът на националния ни отбор Станимир Стоилов ще повика футболист на Левски за контролата с Русия на 11 август. БЛИЦ научи, че това ще бъде Владимир Гаджев, който ще замени контузения Георги Пеев. Играчът на Амкар (Перм) е с травма и ще претърпи операция, което със сигурност го вади от състава за двубоя със “Сборная” на стадион “Локомотив”.

Гаджев е наказан за двубоя на Левски с Черноморец от 2-ия кръг в първенството и това е една от причините Стоилов да разчита на него, а не на някои от ЦСКА или Литекс, които имат евромачове. Както е известно Ивелин Попов ще бъде единственият играч от “А” група, на когото ще разчита националния селекционер.

БЛИЦ научи още, че участието на Георги Сърмов в контролата с Русия е под въпрос, тъй като е измъчван от контузия. Ако и той отпадне от сметките на Мъри, на негово място ще бъде повикан защитника на Левски Веселин Минев.

Още преди няколко седмици селекционерът заяви, че ще повика минимален брой футболисти от отборите от "А" група заради сгъстената им програма. ЦСКА, Левски и Литекс имат евромачове и затова Стоилов каза, че няма да разчита на играчи от трите водещи тима освен Ивелин Попов. Контузията на Георги Пеев обаче налага промяна в плановете на специалиста, който е принуден да разчита на Гаджев./БЛИЦ