3_1.jpgПретърпелият ужасяваща автомобилна катастрофа и прекарал 370 дни в кома шуменски футболист Дарин Тодоров отново прави първи крачки. Това потвърди майка му Даниела, която е с него в санаториум в Павел баня. Там юношата на "Левски" се възстановява от тежкия инцидент.

Припомняме, че на 17 януари 2010 година Дарин катастрофира на магистрала "Хемус" и изпадна в кома. След дълго лечение в няколко болници в България и Германия, той се върна към живота и през февруари тази година проговори отново, пише "Шуменска заря". Сега вече дойде моментът и да проходи.

Пред майка си той е казал, че иска да си ходи в Шумен, а тя му отговаряла, че това ще стане, ако се опита да стане от леглото. Така с много усилия той направил първите си неуверени крачки до инвалидната количка.

Майка му Даниела е изключително щастлива от този факт и се надява, че скоро синът й ще може да се върне към нормалния ритъм на живот. Тя и синът й са много благодарни на екипа, който се грижи за него, както и на всички, които до този момент са помогнали на 22-годишния Дарко да излезе от тежкото положение. /БЛИЦ

4.JPG