Един от най-атрактивните привърженици на ЦСКА Емил Кирилов за пореден път ядоса президента на БФС Борислав Михайлов. Изобретателният запалянко се появи вчера с чучело и червени ленти, които беше сложил на улица „Иван Асен” точно пред входа на БФС.

Вследствие на това от футболната централа потърсиха съдействие от полицията. След намесата на патрул от Първо районно Емил беше принуден да си тръгне. Той махна и чучелото, което беше накипрено с обиден надпис по адрес на футболния съюз.

„Докато бях там, се появи един от охраната на Боби Михайлов. Мисля, че му е личен бодигард. Той ми каза да скъсам лентите и чучелото. Предупреди ме, че ако не махна лентите, ще викне полиция. Аз, естествено, не махнах нищо и те повикаха полицията. Бързо се разбрахме с полицаите, те се държаха добре с мен. Даже единият май беше фен на ЦСКА и ми подшушна, че щял да направи същото, ако е бил на моето място.  Мисля, че Боби беше през цялото време в сградата, но не слезе да говори с мен. Уплаши се и викна полицията”, твърди Кирилов пред „7 дни спорт”.