Две нови попълнения се очаква да пристигнат в Левски до края на седмицата или най-късно в понеделник, научи БЛИЦ. Става дума за чуждестранни футболисти, като единият от тях е така желаният ляв бек, а другият е атакуващ полузащитник. Вторият може да бъде използван както в центъра на терена, така и по фланга, когато се наложи. 

БЛИЦ научи, че преговорите са в много напреднала фаза и е въпрос на дни, ако не и на часове, всичко да бъде финализирано. Все пак от Левски имат едно наум за Кристиян Димитров и Тодор Неделев, но там е почти невъзможно нещата да се случат, затова и спортният директор Ивайло Петков се е заел да докара набелязаните чужденци.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Очаква се и трети нов да пристигне в Левски, но вероятно ще е към края на следващата седмица. Той ще бъде централен защитник. "Сините" ще оползотворят част от парите от трансфера на Давиде Марияни, а освен това все по-вероятно изглежда да бъде продаден и Станислав Костов. 

Нов централен нападател обаче няма да бъде вземан. Петър Хубчев ще разчита на Дени Алар и Найджъл Робърта. Освен тях като централен нападател може да се подвизава и Станислав Иванов. 

Петър Хубчев ще даде още един шанс на Насиру Мохамед, който трябва да докаже, че има място на "Георги Аспарухов". Досега той взе участие в един двубой, след който отнесе много критики от Хубчев. 
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020