Един от най-именитите български треньори Георги Василев коментира как вижда развитието на Левски под ръководството на Петър Хубчев и заяви, че „сините“ са на крачка зад шампиона Лудогорец и нямат класата на „орлите“.

"Уважавам Левски, работил съм там, уважавам Петър, бил ми е футболист, знам как работи, адмирации за работата му, за това, което постига, но Левски е на една крачка назад от Лудогорец. На базата на вижданията, хомогенен отбор, но Левски няма класата на Лудогорец по отношение на индивидуалните качества на футболистите. Има синхрон, сплотеност в отбора. Хубчев ще потърси нова приставка футболисти и ще се повиши нивото", заяви Василев пред „Диема спорт“.

"Той влезе в отбора с гръм и трясък, той не е емоционален, той е последователен, ще има и негативна оценка, от хората, които искат да го видят по различен начин треньор, той прави смели решения, привлича футболисти, освобождава футболисти, дава физиономия на Левски, със скромни възможности. Левски няма класата и потенциала в момента, за да стигне върха. В Левски се влагат усилия, разумен труд, сигурно ще има и нова селекция. Има надежда за Левски за по-добри дни в шампионата, за Купата нещата също са на дневен ред", добави Гочето.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020