В епицентъра на Суперкупата на Европа попаднахме на разтърсваща сцена. Млад фен на Ливърпул внезапно се разплака, а след това прегърна баща си насред кипящите трибуни на „Бешикташ Водафон“.„Благодаря ти, татко, за билета. Никога няма да го забравя“, каза момчето на баща си. А родителят го целуна по челото и също се разплака…

Момчето със сигурност ще помни дълго зрелището между Ливърпул и Челси. Още по-сигурно е, че след време ще заведе и детето си на мач на „мърсисайдци“.

Радващо е когато видиш привърженици от няколко поколения и цели семейства да викат за любимия си тим и да скандират имената на любимците си.

Емоцията по оста „Анфийлд“ и „Българска армия“ е планетарна, а връзката между феновете на единия и другия отбор е впечатляваща. Привържениците на ЦСКА също като своите английски братя подкрепят с огромно сърце и голяма любов своя тим, следвайки го навсякъде - не само на "Армията", не само в провинцията, но и извън пределите на родината.

Бащи и синове също са заедно на "армейските" битки - било то за първенство или в Европа. Преди едно от вечните дербита с Левски по инициатива на тарторите на сектор "Г" бе изработена огромна фланелка, на която грееха ликовете на баща й син, което е символ на генетичното препредаване на обичта към клуба със свещените четири букви. 

Winbet - на един клик разстояние! (18)


З

Публиката е огромен капитал на ЦСКА! И тя винаги ще бъде до отбора независимо от снощното съдийско клане, което изхвърли незаслужено "червените" от Европа.