Шефът в Литекс Стойчо Стоилов призна индиректно, че победата на Литекс с 2:1 над "Левски" е дошла със съдийска помощ. Припомняме, при двата гола на "оранжевите" останаха сериозни съмнения за засада.

"Не съм гледал повторения, но според мен мачът бе нормален. Хубавото бе, че взехме трите точки. Играхме за класиране в Европа. Можем да дишаме по-спокойно, защото вече има прилична разлика, но не бива да се отпускаме. Бяхме в лоша серия и е хубаво, че я прекъснахме. Имаше психологически срив, но отборът се държа мъжки. През втората част видяхме, че има физически проблем. Трябва да се работи по този въпрос", коментира срещата Стоилов. 

"Не знам защо сега се коментира, че головете са от засада. Преди това в няколко наши срещи това го нямаше. За първи път се случва  нещо в полза на Литекс и веднага се взема отношение. Не е редно постоянно да се търси сензация. Приятели ми се обаждаха, че журналисти, по-специално тези от ТВ7, настройват зрителите срещу нашия отбор. Винаги сме били толерантни. Един единствен път сме си позволили изпускане на нерви и то бяхме провокирани от Лудогорец. Никога от нас не е започвало каквото и да е било. Не може да не вземем страна, когато сме обвинявани в конкретни неща", каза още мениджърът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ