Треньорът на "Левски" Елин Топузаков очаквано бе разочарован от загубата с 1:2 от Литекс.

"Показахме неумение пред гола. Създадохме доста положения и то очи в очи с вратаря. Може би липсата на класа и нетърпението ни изиграха лоша шега. Имахме шанс да обърнем резултата, не само да изравним.

Реално погледнато изпуснахме Европа. Това обаче не означава, че докато има теоритични шансове, ние няма да се борим до край. За съжаление сега сме зависими и от конкурентите, за да влезем в тройката.

Видя се, че се опитвахме да играем футбол. Но ако не изнасяме топката от защита, а я изритваме, няма как да се получи. Това не е стилът на "Левски". Нормално е да се допускат грешки, когато се опитваш да играеш креативно. Трябва да знаем добре какво правим с топката. Нормално е да се стремим към градивна игра, да държим топката ниско, за да придобием стил и облик", обясни Топчо.

Той коментира и двата гола на гостите, за които има сериозни съмнения за засада. "Трудно мога да кажа нещо, защото бях пред нашата скамейка. Мачът свърши, няма какво да се коментира повече. Има си хора, комисии, които отговарят за това."

"В момента не мога да кажа нищо за моето бъдеще. Какво ще става с мен, с клуба и като цяло със стратегията на развитие, ще бъде известно след края на сезона", добави Топузаков.