Пореден скандал се разрази в ЦСКА, разбра БЛИЦ. Клубният сайт на „червените” не работи от днес. Причината е позната до болка – ръководството не е платило нито стотинка на администратора, поддържащ уеб страницата.
 
От пресслужбата на „армейците” са направили и невъзможното, за да разубедят човека по поддръжката на сайта, но последният бил категоричен.
 
„Кажете на шефовете да плащат веднага. Докато не го сторят, сайт няма да има. Изобщо не ме интересува дали това е ЦСКА или Манчестър Юнайтед”, не спирал да недоволства администраторът.
 
Той правил опити да си получи парите още през февруари месец. Тогава Александър Томов го уверил, че до ден-два всичко ще бъде преведено на сметката му. Естествено, пари нямало. През март администраторът за пореден път опитал да говори и с Томов, и с Александър Тодоров, като отново получил поредните напразни обещания.
 
В началото на април поддържащият сайта променил паролите за влизане в административния панел и ограничил цялостния достъп до страницата.  По този начин служителите в ЦСКА можели само да качват текстове, но не и да сменят снимки.
 
Вчера след поредния скандал с ръководството администраторът обявил, че предприема крайно решение – спира сайта и няма да го пусне, докато не си види парите.
 
„Надяваме се, че до часове ръководството ще реагира и ще пусне сайта. И без това днес предприеха първи стъпки към големите плащания. Дано този проблем се разреши, защото е смешно да сме без сайт”, коментираха от „Армията” в 12:45 часа.

Половин час по-късно сайтът отново проработи. Това се случи точно в 13:15 часа. Малко преди това администраторът е получил уверението на босовете, че до края на деня ще му платят. Той се съгласил да пусне уеб страницата с уговорката, че ако до 17 часа ням апари, пак ще го спре.
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015