Националът Божидар Краев търпи жестока критика и обиди след последната си публикация в социалната мрежа "Инстаграм", видя БЛИЦ. 

22-годишният атакуващ халф на португалския Жил Висенте демонстрира завидно самочувствие след победата на "трикольорите" с 1:0 над Чехия, обявявайки, че иска фланелката с номер 10, оказала се свободна след оттеглянето на капитана Ивелин Попов. 

Още тогава започнаха подмятанията по адрес на Краев, който пък преди часове реши да поиска десетката и чрез "Инстаграм". Едва ли обаче юношата на Левски е предполагал, че публикацията му ще предизвика толкова голям интерес, и че ще завалят обидите по негов адрес. Мнозинството е на мнение, че Краев не е дорасъл, за да претендира за тежкия №10, за който трябва да се пребориш с представянето си на терена, оставяйки душа и сърце за родината.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Публикуваме малка част от коментарите към публикацията на Краев в "Инстаграм":

"Драги ми смехурко, покажи постоянна игра, направи два последователни точни паса, когато тичаш с топка в крака не я гледай, когато центрираш виж има ли някой в наказателното и тогава ще имаш място на терена. Капитан иска да става... пич, не ставаш билетите да късаш на стадиона. Извинявай, ама приземи се малко. Влизаш на терена просто, защото няма кой, не защото имаш качества."

"Не ставаш въобще за футболист, избери си друга професия!"

"В instagram ли просиш за 10-ти номер, бе, смешник. Този номер се заслужава, с просия само на светофара на НДК става..."

"Ей, смешник, в други времена не биха те взели и топките да подаваш на мач!"

"Еййй, Къдрав, как не те е срам, бе??! Националният отбор печели веднъж годишно, а ти ми говориш за номера на фланелки !!! Какъв лидер си ти бе ??? Тебе като те пуснат в игра, ти треперят краката от страх !!! През цялото време си като насран - без нито една спечелена топка от единоборство !!! Какъв лидер си ти бе - най-надценяваното нещо в българския футбол. !!! Заради такива като теб футболът в България ще има още много да пати !!!" 

"Заради такива "таланти" като теб сме на такова дередже! Много смешен стана, откакто отиде в чужбина. Какво е това самочувствие от теб без покритие? Спирането ти е къс пас,да не говорим за други елементарни неща във футбола,които не притежаваш. Дерменджиев вече те е усетил и мястото ти изстива и ще си активен само тук..."

"Не е само “искам”. За да бъдеш капитан и номер 10 се изискват лидерски качества, които очевидно ти нямаш. Имате една победа в незначителен за Чехия мач, през другото време падахте като кучета, а и претенции имате. Има си треньор, който решава!!! Лигава работа, с нищо не си показал, че заслужаваш дори да си в националния отбор. Запитай се защо няма публика на домакинските ни мачове? Защото ни е срам да ви гледаме. Когато заслужите и покажете малко характер, тогава може би ще е различно. Вие се карате за капитанската лента, а лидерът сплотява отбора."

"90 процента от вас не заслужават националната фланелка, какво остава за номер 10 и капитанска лента, инстаграм футболисти такива!"

"Ужас! Какво му стана на този филмар"