Около 50 фенове на ЦСКА ще отпътуват с отбора за утрешното гостуване на Зоря (Луганск) в реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. „Червените“ излитат днес от 11:00 часа, а малко преди това всички пътуващи ще се съберат на летище София за полета до Запорожие.

Очаква се в чартъра да не се качат отново Николай Бодуров и Рубен Пинто, които не попадат в сметките на Петрович, както и останалите без картотеки Енрике и Стойчо Атанасов. По традиция в самолета на ЦСКА ще има и емблематични фигури от миналото на клуба, пише "Тема Спорт".

В предишните две гостувания с отбора пътуваха Димитър Якимов, Димитър Пенев, Петър Жеков и Георги Велинов. Делегацията ще се води от силния човек в клуба Гриша Ганчев, който не пропуска гостуванията този сезон.

Днес от 18:45 часа Люпко Петрович ще даде пресконференция в Запорожие, а тренировката е след срещата с медиите. Мачът срещу Зоря (Луганск) е утре от 20:00 часа. Както е известно, преди седмица двата тима завършиха при равенство 1:1 на стадион „Васил Левски“. В Украйна също има гореща вълна и се очакват температури от около 25 градуса в часа на мача в четвъртък.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020