Младият талант на ЦСКА Mитко Митков стана поредният, който защити Николай Бодуров. Както е известно, капитанът на "армейците" беше изваден от отбора и Люпко Петрович не разчита на услугите му в последните два мача - равенството 1:1 със Зоря (Луганск) и победата с 1:0 срещу Ботев (Враца). Сърбинът спря да използва и Митков. 18-годишният офанзивен футболист дори не намираше място в групата на ЦСКА за последните мачове. 

Митков, с прякор Пищова, е подкрепил Бодуров в трудния момент, публикувайки тяхна обща снимка в социалната мрежа.

Фенове на ЦСКА разпалено обясниха, че е вероятно тази му постъпка да не се е е харесала на част от ръководителите на "червените", които са много мнителни. А Митков просто решил да вдъхне кураж на Бодуров, който му подал ръка в първите му дни в мъжкия отбор на ЦСКА, помагайки му за бързото приобщаване към колектива. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Фенове на "армейците" още помнят как Пищова вкара страхотен гол във вратата на Етър при равенството 2:2 и се надяват скоро отново да го гледат с червената фланелка. Те недоумяват защо Люпко Петрович не го използва, още повече, след като Али Соу "забрави" да бележи попадения.

Припомняме, че освен Бодуров, в ЦСКА отписаха още Рубен Пинто и Денис Давидов. Защитникът Божидар Чорбаджийски пък попада в групата, но рядко получава шанс за изява.
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020