Треньорът на Черно море Илиан Илиев избухна срещу съдиите след равенството 1:1 срещу Етър във Варна от третия кръг на efbet Лига. Наставникът имал чувството, че някои съдии имат желанието дадени мачове да „свършат наравно”.

„Поздравявам моите играчи, тъй като играха, създаваха положение. Ако бяхме вкарали втори гол, Етър щеше да отиде на разлика. Не успяхме да затворим мача и при една контраатака допуснахме гол, въпреки че имахме присъствие. Футболът е несправедлив и затова съжалявам за резултата, но направихме това, което искаме. Факт е и, че не успяхме да победим. Понякога имам чувството, че някои съдии искат мачът да свърши хикс. Жълти картони при наша преса и игра с ръка. Това са дребни неща и не знам защо в такива мачове, в които хората искат да гледат футбол, трябва да се наместват трети фактори. Това не е добре за футбола. Срещи, тайни телефони, но не е добре. Някой ще каже, че трябваше да вкараме втори гол – така е, но има и такива мачове”, коментира Илиев след мача.

„Няма голямо самочувствие при нас. Етър е опитен отбор и мисля, че запазиха почти целия си отбор от миналата година. Не сме мислили, че е лесно, успявайки да играем. Етър с втория си удар ни вкара гол, а ние пропуснахме много ситуации, които в по-спокойна обстановка щяхме да вкараме. Нищо не можем да направим, след като резултатът е факт и се готвим за мача в Славия”, добави Илиан Илиев.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020