Истерията около предстоящия мач на ЦСКА с Берое ражда нови и нови идеи. Полуфиналът реванш за Купата на България е на 20 април от 20:00 часа на стадион "Българска армия". В първата среща ЦСКА победи с 2:0, което отприщи интереса към реванша. Билетите по 1 лев допълнително нажежиха обстановката, която в последните три дни е като преди исторически мач. БЛИЦ СПОРТ научи, че хиляди фенове, които останаха без билети, ще окупират "Армията" в деня на мача. Част от тях се надяват да се снабдят с пропуски на черно в часовете преди двубоя.

Цените им в момента са по 40-50 лева и не се знае колко ще скочат в оставащите дни. Полицията ще пусне хора, докато секторите се напълнят, след което затваря вратите. Хиляди ще останат навън. Това роди идея ръководството да монтира големи екрани в района на стадиона. Така привържениците ще могат да гледат срещата и да чуват атмосферата от трибуните. Шефовете на ЦСКА вече са разбрали за тази идея и е възможно да я дискутират в понеделник. "Имаме ли видеостена, ще избием рибата. Това ще е уникален жест от страна на ръководството. Нека ни помогне", призоваха феновете.

Присъствието на привържениците е гарантирано, тъй като се готвят и за посещение на сградата на БФС преди мача. Част от феновете, които нямат билети, мислят всевъзможни алтернативни начини за гледане на двубоя. Един от тях е от Колодрума. От ЦСКА вече призоваха за разумни действия, за да не се превърне всичко от подкрепа към отбора в по-сурови глоби.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!