Жестока черна борса се вихри вече трети ден за предстоящия мач на ЦСКА срещу Берое. Полуфиналът реванш за Купата на България е в сряда (20 април) от 20:00 часа на стадион "Българска армия". 14 хиляди билета бяха изкупени за часове. Истерията бе предизвикана от победата в първия мач с 2:0 и цената на пропуските - 1 лев. В четвъртък и петък на касите на "Армията" бе като на военно положение, конна полиция пазеше хиляди фенове, които искаха да се снабдят с входни талони. Стотици от тях останаха разочаровани, тъй като не стигнаха до гишето.

Ръководството на ЦСКА реши да позволи на всеки да закупи най-много по 10 билета. Това се превърна в нож с две остриета, тъй като започна продажбата на черно. В петък следобед фенове търгуваха билети по 40 лева на метри от касите. Т.е. цената скочи 40 пъти. В интернет има пропуски по 50 лева.

Гневни фенове полудяха и започнаха да се уговарят да бият черноборсаджиите. "Отиваме една групичка, договаряме се за цена и после му избиваме зъбите", надъхваше се привърженик, който чакаше три часа и половина за билет в петък сутринта. Част от по-умерените ултраси обаче потърсиха вината и в ръководството. "Ако билетите не бяха по 1 лев, а по 10, стадионът пак щеше да се напълни. И друго - защо позволиха да се купуват по десет билета, така се появи предпоставката за продажба на черно", коментираха феновете.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!