Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо беше разочарован след снощната загуба с 0:1 от Германия в срещата от Група "B" на Евро 2012.

"Биха ни с едно положение, което вкараха. А ние не се разписахме, макар че на два пъти уцелихме гредите и често топката беше пред тяхната врата. Определено нямахме шанс. Малко сме тъжни. Сигурен съм, че ако играем както в този мач, можем да победим всеки", заяви звездата.

Роналдо сподели, че след мача се е видял с клубния си треньор Жозе Моуриньо, който е изразил оптимизъм след показаното от неговите сънародници на стадион "Арена Лвов".

"Да, видях се с Жозе Моуриньо. Той ни обсипа с комплименти. Каза, че има голямо доверие в нас и ни желае късмет. Според Жозе, ако играем така, ще побеждаваме в следващите мачове", каза Роналдо.

Съотборникът му в португалския национален тим Нани пък разкритикува съдийството на двубоя срещу Германия. Крилото на Манчестър Юнайтед обаче не каза какви са претенциите му към рефера Стефан Ланоа и асистентите му, но заяви, че те не са били на нивото на двубоя.

"Изиграхме добър мач. Пропуснахме две много чисти положения за гол. Освен това ударихме и две греди. Не мисля, че се представихме лошо, но за съжаление загубихме", коментира Нани след двубоя от Група "B".

"Стана хубав мач, но за жалост съдиите не бяха на необходимото ниво", каза още португалският национал.

"Нашата голяма цел е да прескочим групата. Ако го направим в конкуренцията на отбори като Германия и Холандия, това ще е безспорно голям успех. Ако съумеем да елиминираме един от тези фаворити за титлата, то със сигурност ще се превърнем в реален кандидат за спечелване на Европейското. За мен е изключително важно да направя силно първенство, след като пропуснах Световното преди 2 години заради контузия", коментира още Нани.