"Слави Трифонов: "За проблема със спрените газови доставки и преговорите за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова", това написа журналистката Калина Андролова по повод последните сътресения в коалицията "Петков".

"И двамата са невероятни експерти по енергетика, особено Лена. По-лошото е, че говорят неверни неща, например за очакваната цена на газа."

Веселооо е. Слави е напълно прав. И е хубаво, че някой от коалиционните партньори намира смелост да каже, че царят е гол или е само по жартиери.

Опозицията внася вот на недоверие на фона на засилващи се протести. Сега е момента Слави да размисли как ще гласува неговата парламентарна група.

Защото тази коалиция ще остане в историята като най-дилетантската и смешна власт от 90-те години до днес. Разказват се и ще се разказват дълго вицове за Кирил Петков, който по цял ден обяснява колко добре се справят.

Всичко това избива на обезпокоителен медицински проблем.

Ако има коалиционни партньори с малко разум и политическа интелигентност, добре е да напуснат седянката сега. Е, Корнелия точно преглъща големите хапки, но...", написа Андролова.