"Руменчо Христов е седесарче! Стана зам.-министър на земеделието в кабинета на Филип Димитров, след като 39-те от СДС бихме БСП на 13.Х.1991. в един ден на парламентарни и местни избори. Така започва поста си в социалните мрежи конституционният съдия Георги Марков.

Ето как продължава:

"Тези дни Руменчо се закани да сваля правителството на Химика и Кокорчо, ако не върви в правилния път.

Понеже съм му батко на Румен - житейски и политически, ще извикам: ЗА БОГА, РУМЕНЕ, НЕ ГИ СВАЛЯЙТЕ! ЕДИН ПЪТ ГИ СВАЛИХТЕ И МНОГО СГРЕШИХТЕ! ВИЕ ГИ СПАСИХТЕ!

Е, останахте в историята, че сте първи прокарали успешно вот на недоверие… А трябваше да ги оставите да си изпият чашата докрай. Както се вижда от "ония" запис, големи бели щяха да станат.. Колкото - толкова...

България никога няма да се оправи, ако не се избави от Сорос.... А няма кой да го направи - много пари, много медии, десетки НПО, платени протестъри, ловци на заложници, като О’Брайън, дето вика Ванката Кръстев. Държат и флашките, ДЪРЖАТ И АЛА-БАЛА.

Единственият начин да се освободи България от партизаните на Сорос е народът да го направи. Правителството на Химика и Кокорчо ще осъществява вътрешната политика по Конституцията. Вие там министри нямате. Оставете ги да управляват - това ще им е краят!

P. S.: Във вестник "Дневник" един журналист се тревожи, че Орбан е много популярен зад граница. Как иначе, щом Тръмп го покани да открие форума СРАС на Републиканците в Далас и този в Будапеща. Ама е допуснал сериозна грешка. Виктор имал подкрепа 52%, а вече е 39%. ИСТИНАТА: ПОДКРЕПАТА НА ОРБАН Е 58%. Това е изследване на най-авторитетната социологическа агенция, публикувано в “Magyar Nemzet” от 1 април."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук