Настоявам за незабавни промени в закона! Настоявам, всеки заловен пил или употребил наркотични вещества и седнал зад волана, да бъде смазван от закона! Това написа в профила си в социалната мрежа телевизионният водещ Иво Танев, гневен след смъртта на Милен Цветков.

БЛИЦ припомня, че Цветков загина при зверско ПТП в неделя вечерта. Колата на журналиста беше ударена от джип Audi Q7, като шофьорът, 22-годишния Кристиан Николов, е бил дрогиран.

Той заедно с приятелите от колата му, сред които момиче и син на депутата Лъчезар Иванов, бяха задържани. Синът на Иванов е избягал от местопроизшествието.

Майката на Николов, чиято собственост е джипа, също беше задържана. 

Първи СНИМКИ на убиеца на Милен Цветков, отведоха го в...

Ето какво още иска Танев, чиято реакция среща огромна подкрепа в социалната мрежа:

"Настоявам, всеки употребил алкохол или наркотични вещества и причинил тежко ПТП с увреждания, или смърт да е наясно, че ще бъде смазан от закона!

Всеки такъв боклук трябва да знае, че животът му ще бъде съсипан по силата на закона! Настоявам за законно отнемане на определени граждански права до живот на такива вредни индивиди!!! Не ме интересуват никакви смекчаващи вината обстоятелства, или това, че, видиш ли, бил млад!

Нищо, нека е млад, но със съсипан живот, защото си го е заслужил!

Не ме вълнуват никакви възражения, че съм краен! Всеки, който е против въвеждане на крайни и безмилостни мерки за пътен тероризъм означава, че е съучастник че по този начин иска да защити себе си или близък, ако причини зло по същите причини!

Сериозно обмислям с подкрепата на много други, мислещи като мен и с подкрепата на експерти по пътна безопасност, да подемем кампания за предлагане и приемане на редица закони, които да смажат и спрат пътните терористи!

Не, не трябва да има милост за такива. Никаква милост. Никаква!

Подкрепете ни и споделяйте. Не бъдете част от примирената маса! Време е..."