"Мръсни танци" беше хит по соцвреме, но не го забраниха. Днешните либерал-демократи обаче се извъдиха велики пуритани. Щом е учителка и танцува в заведение, това са "мръсни танци", пише Канал 3.

Тутакси заклеймиха 58-годишна жена, че си позволила да пийне, да потанцува и да флиртува. На всичкото отгоре, не го е направила в града, където преподава, а е отишла в съседно населено място. Вярно, кълчи се на чалга, която нито слушам, нито гледам. И като цяло картинката не е приятна за гледане, още по-малко от ученици. Всъщност, през нощта в заведението е нямало такива, имало е вече пълнолетни граждани, които са празнували завършването си.

Четете още: Палава учителка вилнее на бал в Харманли, друса кючеци, правят й стриптийз

Освен всичко друго, всеки ден сме свидетели на не по-малко грозни изпълнения от техни връстници по чалготеките. Виждали сме го дори досами стената на училището, до оградата - да пушат, с бира в ръка. За дрогата пък хич няма да отваряме дума. Това обаче няма кой да го заснеме и да го пусне в социалната мрежа и на тв екрана, защото не е сензация, а ежедневна гледка. Но танцът на учителката е друго нещо...

Кой потърси разрешение да нахлуе в личния живот на тази жена, когато имитираме глобална защита на лични данни?

Кой е казал, че щом станеш учителка, те чака манастир? Някой направи ли си труда да попита - извън училищната стая какво преживява тази жена? Може би раздяла или загуба, страдание, самота. Може да е искала да се напие до забрава, да се избави от депресия или от тъгата по младостта. Кои сме ние, че да я сочим с пръст?! При това - не е развратила децата ни. Точно обратното - ние решихме да ги развратим, показвайки им сластния танц на преподавателката им.

Четете още: Родители беснеят: Тази бургаска даскалица се държи като Моника Люински, на това ли учат децата? 

Върши ли си работата учителката - върши я, поне това казват директорката на училището и родителите. Тогава? Хайде да си спомним библейската мъдрост за камъка. Още по-малко имат право да го хвърлят медии, които дежурно питат с разширени от адреналин очи близки на жертвата: "Как се чувствате?"

Личният живот на тази жена е вероломно погазен и без значение дали ни харесва това, което тя е правила, той е нейната обетована земя, ние нямаме право да й вдигаме полата на публично място. Тя може, но това си е неин избор.

Пък и да си припомним за едни клипове с депутати и политици, които не принудихме да подават оставка, въпреки че също си позволиха да се веселят в приятелски кръг в заведение. И на Цецка Цачева й се случи, и на Михаил Миков също. Което не е наказуемо, все още.

Хайде, стига двоен стандарт, стига лицемерие. В противен случай сме на две крачки от утопията в сериала "Историята на прислужницата" - алегория на едно фалшиво целомъдрие, потулило тотален обществен разврат.

Извинявайте, ама далеч по-неморално от този "мръсен танц" е цяло министерство да лъже публично и да изнудва БАН да подмине груба граматическа грешка в матурата. Някой възмути ли се от лъжата?