"Радев ви бие, вие викате – обичаме те!", това се казва в коментар на журналиста от БСТВ Стоил Рошкев по подов предстоящия президентски вот и кандидатурата на Румен Радев за втори мандат. БЛИЦ припомня, че преди дни се появи видео, в което Рошкев агитира "Не гласувайте за Радев".


Стоил Рошкев

Ето какво написа сега Стоил Рошкев за Радев в коментар, цитиран от anteni.bg:

Към моите критици

ПОД КРИЛОТО НА РУМЕН РАДЕВ ИЗРАСНА ЦЯЛА НОВА ПАРТИЯ (ПП ПП). Но вие продължавайте да вярвате на Радев. Заравяйте си като щрауси главите в земята, няма проблеми.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАДЕВ КИРЧО ПЕТКОВ БЕШЕ НЕЗАКОННО МЕСЕЦИ НАРЕД МИНИСТЪР. Но вие продължавайте да вярвате по инерция на Радев (Радев изрецитира, че Кирчо носел България в сърцето си). То и аз нося милиони левове в сърцето си, но на морето ми искат реални парични документи за цацата.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА РАДЕВ КИРЧО ДОБРЕВ (ех тия Кирчовци) овладя министерствата, назначи де що има стари пушки, врагове на К. Нинова. Но вие продължавайте да вярвате на Радев.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНСТАЛИРАНИЯ ОТ СЛУЖЕБН. ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ областен управител на София, този същият [областен] вади изпълнителен лист срещу БСП. Който може да изпъди партията от „Позитано“ 20.

Да. За вярата бронебойни патрони няма открити, но чак пък толкова…

То това не са и патрони, де. А направо са си самолетни бомби.

Но вие продължавайте да вярвате на Радев.

ПП (но не “Продължаваме промяната”, а Послепис):

Изобщо – странна форма на мазохизъм.

Той ви плюе, вие викате – дъжд вали. Той ви бие, вие викате – обичаме те.

Под носа ви (казвам пак) измъти двамата харвардски харизматици, дето ще направят съвсем невъзможно съставянето на правителство. А вие се самозалъгвате – няма такова нещо.

Е, извинете, но не мога да си мълча, че царят е гол".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!