Макар да не извади голям късмет с флирта си с шоумена Слави Трифонов, чаровната синоптичка на bTV Натали Трифонова никак не е за жалене в любовта. След края на закачката си с Дългия, блондинката не остана сама, а завъртя ново гадже. Красавицата, която бе намесена в любовен триъгълник с водещия и певицата Преслава, от няколко месеца е на крилете на любовта и се замисля за семейство и деца. Макар да е съвсем млада, Натали иска многобройна челяд и дори вече е избрала мъжа, от когото да я има.
Името на хубавата Натали нашумя, след като нейната колежка Станислава Цалова излезе в заслужена почивка по майчинство, за да гледа второто си детенце. Тогава блондинката зае мястото й в синоптичната прогноза,  от където някой ден се надява да направи скок към свое собствено предаване, пише Хот Арена.След появата й в „Шоуто на Слави” и след кратката афера, която се завъртя около двамата, синоптичката повече  от всичко се старае да не показва мъжа до себе си, за да не си заслужи отново твърде много внимание. Той обаче не отдавна бе разкрито  от „ Уикенд”, а самоличността му вече не е в тайна  от най-близките на Трифонова. Късметлията е футболистът на „Левски” Антонио Аниенте.

Двамата се запознали през зимата, като още тогава Натали усетила, че той много пасва на всички изисквания за мъжа на жив ота й. Освен, че бил джентълмен и изглеждал добре, знаел как да я глези.