Много хора поне веднъж в живота си са стигали до необходимостта от покупка на ново жилище или продажбата на имот, който вече не им е необходим. Това са съвсем нормални и в повечето случаи много радостни моменти, но както всичко останало и тук си има някои пречки и отрицателни страни, които спъват процеса или го проточват излишно във времето, пише niboz.bg.


Едно от нещата е необходимостта от организирането и провеждането на огледи, при които някой път има драстично разминаване от представата на човека, изградена му от снимките, които предварително е видял и действителността, когато види имота „на живо“.

Резултата от това е много изгубено време в оглед на имоти, които за които още предварително се е знаело че няма да допаднат на купувача. Какво ще кажете ако можехте да правите огледи на имоти, седейки си на дивана вкъщи?

Най-лесният начин да разберете колко струва имотът ви

Щяхте да си спестите толкова много време и средства нали? Е добрата новина за вас е, че това вече е възможно! 

Как е възможно това?

Създаването на виртуален оглед е възможно благодарение на предварителното заснемане на имота посредством специална камера и използването на специализиран софтуер за „сглобяване„ на така направените снимките в едно цялостно представяне.

Народът пощуря да купува селски имоти

След създаването на виртуалната разходка вие ще можете да влизате от стая в стая и детайлно да разгледате всяко едно кътче на имота, който ви интересува. Това можете да направите посредством вашият компютър или лаптоп или дори използвайки само смартфона си.

За кого и подходящ Виртуалният оглед?

От тази услуга могат да се възползват както клиенти, които търсят да закупят или да наемат имот, така и продавачите на такъв. Ще изброим основните предимства и за двете страни

Важно ново условие, ако искате държавата да санира блока ви

Предимства за клиентите търсещи имот
- Спестявате време в обикаляне на имоти, някои от които предварително сте щели да отхвърлите , ако сте имали възможност да погледнете в детайли
- Можете да извършите огледа по всяко едно време и на всяко едно място, стига само да разполагате с връзка с Интернет
- Виждате както всички предимства на имота, така и всички недостатъци. Докато чрез снимките може да се скрият дадени недостатъци на имота, то при виртуалният оглед това няма как да стане и вие виждате на практика всичко, така както бихте го видели и на живо.

Предимства за продавачите на имот

- Представяте и рекламирате имота си по много по интерактивен и атрактивен начин, което допринася за това да достигне до повече хора
- Пестите време – Няма да се ангажирате с организация на огледи на които ще дойдат хора, които само искат да съберат първоначални впечатления, или за които този имот не е подходящ.
- Достигате много бързо до много по-голам брой потенциални клиенти
- Можете да продадете имота си без дори да се налага да правите каквото и да било.
- Организират се срещи само с клиенти имащи сериозен интерес