Трапезата за Коледа ни излиза солено
Кухните на заведенията са сложили краен срок за поръчките с 48 часа разлика до доставката у дома
Кухните на заведенията са сложили краен срок за поръчките с 48 часа разлика до доставката у дома. За Бъдни вечер може да поръчате пълно меню с питка с късмети на цена от 75 лева. Доставката включва около килограм боб, зелеви сармички с гъби и ориз, пълнени сушени чушки с боб и дори бутилка вино.
Месните гозби са по-скъпи. За зелеви сарми с джолан и гъби, общо 3,2 кг, ще платим около 27 лева. Печена пуйка, пълнена със зеле и ориз излиза близо 69 лв. Печено свинско с кисело зеле и ориз ще ви струва 65 лева. А цяло печено прасенце се предлага за 350 лева, но с плънка е малко по-скъпо - около 390 лева.
Някои от по-скъпите ресторанти са направили гурме менюта и в тях се набляга на ръчно изработените сладки. Коледна къщичка е с цена около 100 лева, а коледните шейни - 80 лева.
Вкусотиите се доставят с още дребни сладки. Имате опция дори да поръчате и домашен течен шоколад, както и коледни мъфини.
Сладкарските брандове предлагат цял набор от коледни бастунчета, елхички, еленчета, гевречета и дори няколко вида чай. Доставката във всички менюта е включена в цената.
Повечето от заведенията в София са и с оферти за авторски менюта и могат да предложат ястия по избор на клиента извън празничните оферти.
Последвайте ни
0 Коментара: