42-годишният Борис Йорданов, който е бивш митничар, се самоуби пред банка на ул. "Драган Цанков" 37. По първоначална информация човекът се е гръмнал към 11,45 часа в Мерцедес 170 на паркинга на Първа инвестиционна банка, в близост до КАТ. Прострелял се е с един куршум в главата.
От полицията съобщават, че колата в която е намерено тялото, не е собственост на загиналия.
Веднага след инцидента районът е отцепен и полицията извършва разследващи действия. До този момент няма данни някой да е забелязал някакъв вид нападение, затова най-вероятно става дума за самоубийство. Мъжът е открит с пистолет в ръката. Разпитват се двама души, които по първоначална информация са били заедно с Йорданов по време на инцидента. 

В последните 10 години митничар с такова име не е работил в Митниците, няма данни да е уволняван такъв служител в този период от време, съобщи за БЛИЦ шефът на пресцентъра на агенцията Екатерина Генова след направена проверка. Тя направи уговорката обаче, че е възможно такъв служител да е работил в системата в предишни години или в някоя друга гранична служба.

В последните години Борис се е занимавал със строителство, разкриха негови близки. Най-вероятно той е посегнал на живота си заради дългове.  /БЛИЦ