Появиха се скандални разкрития за смъртта на 39-годишния бургазлия, който почина мъчително в морския град при садомазо сексЕкипът от разследващи полицаи и експерти по криминалистика, работещ днес в жилищния блок „Народен юмрук” в Бургас, се е натъкнал на типична сцена от световно известната филмова лента „50 нюанса сиво”, в която се разказва за извратената сексуална връзка между девствена студентка и наследник на богата американска фамилия.

В случая обаче ролята на девственицата е играл именно починалият домакин Петър М., пише "Флагман". 

Второ РУ-Бургас издирва мъж, който е бил сексуален партньор на жертвата в изключително разкрепостения полов акт от снощи. В спалнята на 6-ия етаж обзавеждането е било еротично, с вкус и фантазия, подобно на тайната Червена стая на главния герой от „50 нюанса сиво”.

39-годишният Петър М. е издъхнал от задушаване с топка от PVC, която се ползва вагинално или анално за стягане мускулатурата в половите органи. Топчето е било от тристепенна сексуална играчка, предназначена за ползване при разгорещени моменти.


 
Домакинът е бил със завързани с кожени каишки китки пред тялото, с кожени каишки са били завързани и краката му – при глезените. Открит е в свита поза, с лице към коленете. Гледката е била повече от отблъскваща за нормалния мъж – жертвата е била с черни сатенени прашки и ръкавели от пръстите до лактите – от черна дантела.

Правело силно впечатление скъпото обзавеждане, наситено с аксесоари от секс магазини.

IT специалисти към този момент разкодират телефона на жертвата, за да видят кои са последните му разговори, проведени през последната нощ часове преди любовната среща. 

Все още във Второ РУ нямат яснота за самоличността на фаталния гост. Единственото сигурно е, че е бил мъж. Той е избягал, след като на финала на половия акт е установил, че партньорът му е мъртъв – издъхнал от задушаване по време на оргазъм.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!