Баба, дядо и леля ще поемат грижите за трите деца сираци, които остави семейството мотористи. Това разказаха близки на загиналите Христо Тепавичаров – Феята и съпругата му Мария, пише „Телеграф“.

Роднините са в шок, защото трябва да се грижат за малчуганите, да щадят психиката им след станалото и в същото време да организират двойно погребение.


Загиналият моторист Христо Феята дни преди смъртта си: Мразят ни, майко, с 200 караме по ръба

Христо и Мария загинаха при тежка катастрофа, станала в 3 часа сутринта във вторник (3 септември). Карал 34-годишният мъж, а на задната седалка била жена му.

Двамата се движели по бул. „Цар Борис III”, когато в района на бул. „Акад. Иван Гешов" машината се удря в бордюр, отводнителна канавка и накрая парапета на моста.

Кошмарни подробности за смъртта на съпрузите с 3 деца, загинали в София ВИДЕО

На място загива Мария, която остана да лежи на платното, докато се извършва оглед. Мъжът ѝ издъхна часове по-късно.

Още във вторник близки на семейството и хора от мото общността започнаха кампания, за да помогнат на децата. Загиналите имат бебе на 6 месеца, момиченце, което ходи на детска градина, и малко момченце.

Предвижда се да бъдат поставени кутии за дарения в различни градове в страната, както и да бъде отворена банкова сметка на името на майката на Мария.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!