Колата, която първа е прегазила 34-годишната Юлия на пътя Созопол-Приморско, е с цвят сив металик.

Шофьорът е избягал от метстопроизшествието, а жената след това е била ударена от поне два други автомобила. Сигналът в полицията е подаден от мъж, който също е блъснал тялото на Юлия, но тогава тя вече най-вероятно е била мъртва, пише "Марица", като се позовава на източници от МВР.

Първа СНИМКА на Юлия, намерила смъртта си край Созопол, оставя сираче 13 г. момичеСлед страшната трагедия разследващите веднага се заели със записите от близки камери. Една от тях е заснела бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от кадъра си личи, че предният капак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са заснели номера на автомобила.

Смразяваща кръвта версия за смъртта на 34 г. Юлия край Созопол СНИМКИ

Часове преди смъртта й Юлия е била в заведение в Созопол. Качила се на такси, която да я закара в Арапя, където била отседнала. Заради очакваната висока сметка от 100 лева обаче слязла от автомобила и продължила пеша. Участъкът, на който е блъсната, е прав, и полицаи смятат, че шофьорът, който я е ударил, е бил пиян или надрусан, и затова не я е видял.


Загиналата Юлия (вдясно) със своя приятелка. Снимка Флагман

Заради травмите от прегазването, семейството на Юлия ще я погребе в затворен ковчег. Жената оставя сираче момиченце.