Трагедията след касапницата в "Красна поляна" е покъртителна. Ударът на колата в стълба е бил толкова силен, че от него краката на жената зад волана са били прерязани и буквално ампотирани от тялото, а двете й ръце били счупени, научи БЛИЦ. 

Както първо БЛИЦ писа, мелето е станало на кръстовището между булевардите "Възкресение" и "Мушанов".

Пострадалата жена е на 23 години. 


Снимка: Булфото

"Сигнал за инцидента е подаден в 20. 38 часа. По чиста случайност към момента на катастрофата оттам е минавала линейка, отиваща по сигнал за ухапан от куче мъж в "Овча купел". Медиците са реагирали веднага и са се притекли на помощ. Подали са сигнал да бъде изпратен втори екип и са поискали по-голяма, реанимационна линейка. 

Извънредно и първо в БЛИЦ! Брутално верижно меле на столично кръстовище, жена бере душа, хвърчат линейки! (СНИМКИ)

Жената е била със самоампутирани два крака, на място е направен пълен обем реанимация, интубирана е, заради кръвозагубата е изпаднала в хеморагичен шок. Жената е откарана е в противошокова зала на "Пирогов"", съобщи пред БЛИЦ говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. 


Снимка: Булфото

БЛИЦ научи, че ударът в стълба е бил толкова силен, че краката на жената са били извадени след това от двигателя. Медиците от първата линейка останали на място, с надеждата да успеят да съхранят крайниците и след като ги закарат в "Пирогов", те да бъдат пришити обратно за тялото. 

Свидетели на ужасяващата катастрофа разказват, че жената е шофирала колата си с бясна скорост и е възможно да се е касаело за гонка. 

"Аз и децата бяхме на предишния светофар на училището, състезаваха се две коли с ненормална скорост, след 2 секунди всичко беше в пушек...а едната кола размазана", пише в групата на "Красна поляна" във Фейсбук свидетелка на случилото се.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ