Борислав Велков, председател на Съвета на директорите на НДК, написа в социалната мрежа, че смъртта на журналиста Милен Цветков е настъпила с пълна газ от малки надрусани до козирката маргиналчета.

Припомняме, че шофьорът зад волана на джипа Q7, който блъсна и уби телевизионния водещ, е 22-годишният син на изпълнителния директор на "Вимпром Карнобат"  Десислава Николова - Кристиан Николов. 


Публикуваме позицията на Боби Велков без редакторска намеса:

"При коронавируса поне има симптоми! Тук смъртта настъпва неочаквано и с пълна газ от малки надрусани до козирката маргиналчета! Синове и дъщери на други такива, които отдавана са създали епидемиологична обстановка в обществото, чиято зараза е още по-опасна от настоящата, и най-вероятно за нея също трябва НОЩ.

Тези хора управляват бизнеси, които произвеждат само и единствено пари и спирт и нищо в полза на обществото. Да не говорим, че тези "блага" ги произвеждат с обществени пари от поръчки и ДДС за да не хабят своите. Всеядни, ехидни, примитивни и консумиращи всичко по пътя си!

Такива за съжаление са и техните деца. Объркани, изпедепцани, шмъркат от глупост и имане. На тази нова и бела популация от 'достойни' синове и дъщери, когато изтрезнеят, обикновено й се приисква да прави политика, защото за бизнес не става. Представят ни ги, като алтернатива в някой нов проект, който има за цел да укрепи семейното им имане и нищо повече.

Така те се превръщат в контактни лица за хиляди и вирусът на глупостта отново е обществено разпространен! Милен Цветков, светла му памет, си отиде от този свят не от случайно ПТП, а от хладнокръвното натискане на газта, вследствие на безметежното усещане за безнаказаност на цяло едно поколение кух "елит", който не признава, нито правила, нито норми, нито животи. Жалко. Много жалко."