Стана ясно кои са пострадалите от тежката катастрофа на пътя в района на Айтоския проход.

Това са добре познатите бургаски крими герои - Ясен Гроздев по прякор Ацето, Георги Карчев, познат за ъндърграунда като Карчо и бившия охранител от "Аркус" Младен Хайдутов, пише Флагман.бг, като се позовава на свои източници. 

Георги Карчев се е возел на задната седалка на белия Ситроен и е по-леко пострадал от другите двама. Той е настанен в Отделение "Неврохирургия" на УМБАЛ-Бургас с травма на главата. Зад волана е бил 35-годишният Ясен Гроздев - Ацето, който заедно с Младен Хайдутов е настанен в реанимацията на УМБАЛ-Бургас.

И двамата са сериозно потрошени след бруталния удар, при който колата им буквално се вряза челно в тир и изхвърча в крайпътната канавка. Ацето и Хайдутов имат множество счупвания на крайниците, таза и гърдите, но са контактни. Извърешени са им множество кръвопреливания, а утре по всяка вероятност ще бъдат оперирани.

Припомняме, че тримата криминогени пострадаха при тежка катастрофа между ТИР и лек автомобил Ситроен C5 в района на Айтоския проход. Автомобилът се е забил челно в предната лява страна на тежкотоварното возило и от удара е изхвърчала в крайпътната канавка. Огнеборците положиха всички сили, за да измъкнат хората от смачканото возило. По-късно стана ясно, че зад волана на колата Ситроен С5 е бил 35-годишен бургазлия. 

Младен Хайдутов е бивш охранител в "Аркус"  и е познат на полицията със своята агресивност. Преди време той се опитал да провали проверка в дискотека "Текила", като пробвал да спре полицаите и журналистите да снимат в заведението.