Зрелищна катастрофа е станала в столичния квартал „Симеоново“. Според публикация във фейсбук групата „Катастрофите в София“ виновен за инцидента е пиян шофьор с тузарска Тесла.

„Пиян с Теслата удря две коли, една стена и се опитва да избяга с липсваща предна гума!“, гласи съобщението към снимките от катастрофата. 

По чудо при инцидента няма пострадали. Дали водачът на скъпата кола действително е бил пиян тепърва ще се уточнява от униформените, които са на място.

Под поста със снимките от катастрофата заваляха куп коментари. Повечето от тях са доста колоритни, но редом с това няколко интернет потребители изразиха съмнение, че скъпата Тесла, виновна за катастрофата, всъщност е била открадната.

Повод за това е информация, че мъж е бил пребит, а колата му задигната посред бял. Нападението е станало четвъртък на обяд пред паркинг на голям хипермаркет в столичния квартал „Св. Троица“.

По думите на потърпевшия неизвестен мъж го е причакал и му е нанесъл побой. После е откраднал автомобила му - Tesla X90, чиято цена е над 83 000 евро.

Пострадалият е откаран в „Пирогов“ с травми по лицето.

Извършителят на нападението се издирва от органите на реда.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света