Модел от китайската провинция Джъдзян реши да влезе в стаята на ужасите, за да си набави необходимата порция емоции. И за да не бъде страшно, Руй На помоли приятел да се присъедини към нея. По-късно обаче момичето съжали за решението си.

Инцидент се случи с Руй На бе заснет от камери за наблюдение, предават световни медии.

"Момичето, което дойде с мен, беше не по-малко уплашено от мен. Когато видя призрак да се издига към нас, тя започна да изпада в паника", разказва пострадалата.

Бягайки от следващия „призрак“, приятелката на Руй падна и повлече модела зад себе си. В резултат на това момичето буквално влетя с лице във вратата.


След инцидента момичето бе откарано в болница, но въпреки хирургическата помощ все още има голям разрез на челото, както и шевове над горната устна. Руй твърди, че кариерата й на модел сега е подложена на риск. И това, което силно я тормози, е фактът, че всичко това можеше да бъде избегнато.

Собствениците на хорър-стаята твърдят, че са се опитали да се свържат с Руй, обаче момичето не е оставило никаква информация за контакт. Те успяха да направят това едва след като моделът заговори за инцидента в социалните мрежи. Въпреки това представителите на стаята за търсене са убедени, че не са виновни.

Превод: БЛИЦ