27-годишната красавица Андрияна е загиналата млада жена при трагичния инцидент с джет край Балчик, пише Про Нюз Добрич.

Всички приятели и познати на младата жена са потресени от трагичната й и ненавременна смърт.

Момичето е модел, бивша танцьорка. Носителка е на множество награди за красота. Неотдавна заслужи титлите „Топ лица“ на Добрич и на Балчик. Предстояло й да участва и в конкурса в Каварна. Дефилира и на последното издание на Модна фиеста в Албена.„Цялото село е в шок от тази смърт на млад човек“, каза кметът на Сенокос Красимир Георгиев. Той съобщи, че жителите на селото събират пари за погребението, за да може да се подпомогне семейството, което нямало големи възможности.Андрияна живеела с баща си и детето си – 5-годишно момченце, в Сенокос. Била е самотна майка, а детето ходело на детска градина в селото.

Както БЛИЦ съобщи, сигналът за произшествието е подаден на телефон 112 около 18 часа на 22 август. Джетът се е движил в морето източно от централния плаж в Балчик. Красимир Н. /47 г./ е управлявал собствения си джет, на който се е возела младата А.Б.


Машината попада на далян с рибарски мрежи, който не е бил обозначен. При преминаването през даляна жената пада от джета и загива на място.

Мъжът също е пострадал, настанен е в болница. Животът му е извън опасност.