Свирепа катастрофа потроши седем души. Преди около един час Рено с френска регистрация удари челно хасковски Фолксваген на международния път Е-80 на разклона край хасковското село Брягово. Седем души пострадаха при зверския сблъсък, предаде кореспондентът на Агенция БЛИЦ в Хасково.
Зад волана на голфа е бил Делчо Тянков от село Стойково, който пътувал с жена си Кремена и 3-годишната си дъщеричка Таня към село Свирково. Освен тях в колата случайно се качили 22-годишната Снежа и 19-годишната й сестра Илияна. Двете момичета са се оттървали само с уплаха и с по няколко драскотини.
Реното е било управлявано от турси шофьор и тръгнало да изпреварва ТИР. Не му стигнало обаче времето да се прибере в платното и се удря челно в Голфа. Немското возило се завърта кръгом и се обръща в канавката.
Най-тежко е пострадал шофьорът Делчо Тянков, който е затиснат от смачканите ламарини така,  че се е наложило пожарникари да режат купето, за да го извадят. Той е със счупени крака, но лекарите от Бърза помощ се опасяват, че е възможно да има и вътрешни кръвоизливи. Като по чудо без наранявания се отървало 3-годишното им момиченце, което дори не е откарано в болницата, видя кореспондентът на БЛИЦ. /Тодорка Николова, БЛИЦ