Видеоклип, в който се вижда как преподавателка шамаросва ученик, се върти от няколко дни в интернет. Ученикът е в 8 клас, а учителката преподава по математика в 6-о училище в кв. “Струмско” в Благоевград. В клипа се вижда как учителката нанася удари по главата на осмокласника Даниел.
"Какво, да уволним учителката? Тя се пенсионира на 20 ноември, но до тогава няма да бие деца, както не се е случвало и преди това", заяви директорът на Шесто СОУ Димитър Арабаджиев. Според него преподавателката Ангелина Досева била извадена извън равновесие.  “Колежката е била жестоко провокирана”, подчерта директорът. Той обаче не я оправда, че е шамаросала момчето.
Миналата седмица в часа по математика ученикът я обидил и учителката се ядосала. Наредила му да напусне стаята и започнала да го избутва. Даниел се съпротивлявал и на свой ред я блъснал, подкрепян от други ученици. Тогава учителката го шамаросала няколко пъти. Не може той да ме нарича курва и аз да трая, защити се Досева.
Родителите на Даниел нямат никакви претенции към учителката. Досева ме удари, но леко, не ме заболя, каза  пък потърпевшият осмокласник. /БЛИЦ