Днес след обяд 72-годишният Расим Узун се самозапали в "Алфа Ромео"-то на бившата си приятелка. Пламъците във возилото избухнаха малко преди 16 часа на ул. "Есперанто" 5 в Хасково, където живее 57-годишната Татяна Тенчева.
Пред репортер на БЛИЦ жената сподели, че Расим отишъл в дома й и поискал ключовете за колата, за да вземе някакви документи, които му са нужни. Старецът щял да пътува за Германия, където той живее от няколко години и Тенчева не усетила нищо зловещо в молбата му. След няколко минути тя видяла, че колата гори, а Расим бил все още вътре. 17-годишният син на Татяна измъкнал 72-годишния мъж от автомобила. Пострадалият възрастен мъж е с изгаряния по краката и главата.
Преди да го откара линейката, Расим разказа, че той е купил колата и може да я запали, когато си поиска. Дядото бил лудо влюбен в Татяна. Той бил съкрушен, след като тя му казала, че всичко между тях е свършило.  Мъжът предварително написал предсмъртно писмо, което оставил в дома на жената, преди да драсне клечката в "Алфа Ромео"-то. Според Татяна автомобилът е закупен от нея и дори имала да дава още две хиляди лева. Тя призна, че преди години са имали връзка с Расим, но това е било отдавна и сега не ги свързва нищо освен познанство. /БЛИЦ