Бившият вътрешен министър Младен Маринов остана изумен от млада финансистка, която е в листата на коалицията ГЕРБ-СДС за София-област.

Става въпрос за Йоана Рашкова, която е от Своге, и е на 6-то място в изборния списък.

Ето какво написа във Фейсбук Маринов за чаровната брюнетка:

Едно младо момиче ми показа днес силата на искреността в политика, на обикновените думи и на харизмата на простичките послания, които увличат другите след честните млади хора.

Тя се казва Йоана Рашкова. На 6-то място е в листата на коалицията ГЕРБ-СДС за София-област. Млад финасист е. И при представянето на листата в родния й град Своге не можа да сдържи сълзите си от вълнение.

Ето какво ни каза тя на всички нас: „Казвам се Йоана, живея в Своге и много се притеснявам, но пък си имам много приятели. Възпитана съм в традицията на десните политически разбирания. Избирам ГЕРБ, защото само тази партия доказа, че може да се променя скоростно и може да спечели отново заради хората. Имам мечта - Своге да се превърне в по-сигурен и по-добър град за живеене.“

Браво, Йоана! Днес научих много за силата на обикновените думи в политиката. Гордея се, че заедно с теб сме в един отбор!

Продължаваме напред!