Сутринта гледах дебата и очаквах, както ние подходихме – най-сериозните хора изпратихме, за да може да стане дебат, да стане спор, да може медиите да изведат изводи. Това заяви на предизборна среща в Добрич лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Нашите се представиха добре. Очаквах да прочета анализ, да покажат на хората кой отбор е по-добър, какви са темите…

Моята сестра не избяга, тя е доктор. Малка, голяма заплата – тя остана и е излекувала много бебета, с доц. Мангъров работят, преди бяхме врагове, сега ми е приятел“, коментира Борисов по повод жалбите на Лена Бориславова, че сестра й е избягала от България заради ниското заплащане.

Лена Бориславова хвърли голяма лична бомба за сестра си, която избягала от България заради...

Татко Петко заплашва журналисти да бие и другите не казват нищо, защото медията не е от техния кръг. Ако беше обратното, щеше да има вой до небето“, каза още Борисов. 

„Сълзливият Киро говори, че за всяка българска трапеза ще осигури мекички, кифли, хляб...След него и Корнелия...И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле.

Толкова перфектно всичко си планират, за да излъжат. Малко били, 360 дни… Киро, Асен, Бойко Рашков управляват през целите тези 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига времето

Излизат и казват: инфлацията е привнесена. Не, чудовищната война в Украйна за България е най-добре – изнасяме ток, оръжие.

Радев хубаво му отговори днес на Костов. В Разград минах,  плакатите - на Агнешките главички. Това е Промяната в Разград, кръгът „Агнешки главички“. Вижте какво са сторили тези хора - разпродавали и разграбвали предприятия на безценица. Прокопиевите хора. Това ли е Промяната?“, попита той.  

„Тези хора очакват след 2-ри, било каквото било, кой видял – видял… И искат да правим нещо. И вие не им помагате“, добави Борисов.

„Аз съм 100% да помагаме на Украйна, но не на контрабандата на зърно.

Асен Василев с неговите фирми направиха огромни разлики, продаваха на 800 лв., сега е на 400 лв.

Затвориха границите и пускаха само своите фирми. Която си донесе рушвета, нейният кораб тръгва. Но няма разследване. Защо?“, попита лидерът на ГЕРБ.

Борисов посочи, че след изборите, в преговорите за правителство ще е важно кой ще е отпред.

„Наел съм най-добрата фирма в света по лъжи и дезинформация, скъпо взимат, с тях са работили ПП и ДБ. След 2-ри всички ви пращам да лъжете като тях, след това да казвате: Не сте ни разбрали

Ние каквото обещаваме, хората си го търсят от мен все едно е наследство“, каза още Борисов

Направили сме много и няма да позволявам да ни чернят разни такива... хора, които умеят да манипулират добре истината“, закани се той.  

„Прав е Радев като каза за Костов, че разбойническата приватизация я направиха те. Но и Костов е прав, че ако не се върнем на 3% дефицит, не ни чака нищо добре.

2009 г. беше детска игра международната финансова криза, после мигрантска криза…

При нас миграцията беше нулева, а сега моргите пълни с бежанци, не знаят как да ги погребат“, подчерта Борисов.

Асен Василев искаше ритуално да отреже на Дани Митов главата и на Станислав от ДПС. Имало свестни хора и в ГЕРБ. Затова исках днес да е и той тук. За да види Асен Василев, че не може да ми разбие отбора, да го разцепи. Нас не ни свързва властта, ние сме приятели, другари“, отсече той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук