Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков написа критичен коментар в социалните мрежи по повод предизборната кампания, подета от "Продължаваме промяната". Той показа и колаж на предизборното лого на партията. В него на мястото на надписа "Продължаваме промяната" е написано "Парапета".

По думите на Шишков единственото, което те могат да покажат са геометрични фигури. Олицетворение на цялото им управление.

Припомняме, че още вчера проф. Костадин Ангелов оприличи геометричните фигури, които използва политическата формация, на лого от култовия южнокорейски сериал "Squid game" ("Игра на калмари").

Показаха със СНИМКА как Киро и Асен са окрали “Squid game”

Ето какво пише Шишков в личния си фейсбук профил:

Да се хвалиш, че ще обединяваш добрите сили (ДС), и да включиш в тях наследнитеците на ДС (Държавна сигурност), е дъното на самоунижението (ДС)!

А тези инфантилни картинки, с които се опитват да промиват мозъци, са дъното на кретенизма. За пореден път показват, че те може да са напуснали детската градина, но детската градина не ги е напуснала тях!

От друга страна ги разбирам. Ние показваме пътища, магистрали, площади, пречиствателни станции, училища, детски градини, паркове, стадиони, зали, болници, храмове.

Единственото, което те могат да покажат са геометрични фигури. Олицетворение на цялото им управление.", пише той.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук