Най-вероятно записите излизат от офиса на покойния Алексей Петров. Кой знае още какви записи има? С много лошо качество са, за съжаление или за щастие. Това заяви Веселин Стойнев пред Нова тв. 

"Поражда ми съмнения, че са записи от службите. Ако това е качеството, с което записват, не е добре", допълни го Кристиян Шкварек.  

"Партиите не смеят да излязат от собствените си ядра. Ходят из страната, срещат се с избирателите си и говорят с тях против ПП, ПП се срещат с избирателите си и говорят против ГЕРБ. Не можеш да привлечеш периферия, като само говориш колко е лош другия", допълни той.

"ГЕРБ казаха, че повече няма да подкрепят чужди реформи, а свои. Двете страни обаче не казват "никога повече с тях". ГЕРБ е стигнал апогея си. За ПП-ДБ е проблем да се върне където беше, защото имаше компромис с частичен неуспех, сглобката се пише като техен негатив", допълни Стойнев.  

Шкварек коментира и спекулациите, че Борисов се кани да бъде президент, а Пеевски - премиер.

"Дали това е вярно, ключът към този въпрос го държи само Христо Иванов. Дали ще има протести срещу власт, зависи от ДБ и няколко техни медии. Ако успееш да вкараш ДБ, медиите им и още някой в кабинета си, тогава протест няма да има. Ако ги оставиш навън обаче, ще има. Протестите се правят предимно от хора, които подкрепят ДБ и четат техните медии", сподели той.

"Христо Иванов се изпари от кампанията. Той се появява само когато Пеевски го спомене. Той се готви да се разкачи за хора, които стоят като котва към ДБ. В момента ДБ и ПП са равни, ПП започват да тежат имиджово със записи, като тези, които излязоха", допълни Шкварек. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!