ОВЕН

Избегнете финансовите загуби, които в почивния ден са предизвикани от вас и ще ви съсипят нервите заради собствените ви необмислени действия. Трудностите са преодолими, ако сте търпеливи и си наложите спокойствие.


Разговорите с деловите ви партньори са успешни. Приходите няма да закъснеят. Откажете се да задоволите капризите на интимния си партньор, който държи да отидете с негови приятели в скъп ресторант, но за ваша сметка, защото те било редно да ви харесат.

Кажете, че не сте с партньора си заради приятелите му. Забравете за интимните мигове, които нямате причина да купувате с щедростта си.

Тези зодии са родени под щастлива звезда и късметът е навсякъде с тях

ТЕЛЕЦ

Пред вас, въпреки че денят е почивен, се разкриват нови перспективи за растеж в професионалната сфера. Сега е моментът да градите бъдещите си планове и за нова работа и за материални успехи.

Ще ги реализирате в скоро време. Възможни са и неуспехи. Помнете, че сте ги предизвикали сами.  Не уговаряйте делови срещи, защото сте уморени.

Семейните жени да прекъснат старите си отношения, за да забравят за разочарованията и да създадат нови, за да си спестят бъдещите сълзи и обидата. Не досаждайте на интимните си партньори, ако сте обвързани или семейни, но те не са готови за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ 

Неочаквано в почивния ден възникнат проблеми на работното място, които ще наложат спешна финансова помощ. Не се страхувайте да потърсите заем от ваши близки, който ще върнете до дни.

Стабилизирайте отношенията с колегите си и завоюваните позиции.  

Настроението ви  е отлично,  уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Вечерта ще изживеете романтична среща. Звездите предупреждават, че ако сте семейни рискувате да разкрият изневярата ви.

Ако не сте заподозрени в изневяра и не сте събудили ревността на половинката си, ще изживеете мечтаните сексуални наслади.

РАК

Анализирайте не само работата си, а и поведението, въпреки че деня е почивен. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е причина неволно да засегнете някого.

Не се колебайте и се извинете. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори.

Вечерта не настоявайте за посещение на приятели в дома ви, мили жени, ако близките ви не са съгласни да посрещат гости. Естествения изход от опитите ви да наложите мнението си е отдалечаване и нежелание за сексуални удоволствия.

Внимавайте! Тези три зодии се обвързват много трудно, срещнете ли ги - бягайте!

ЛЪВ

В почивния ден отправят към вас нови делови предложения, които си струва да обсъдите. Ако прецените, че не са във ваша полза ги откажете, но не и заради нечие настояване.

На работното място сте разсеяни и необщителни, а това със сигурност ще се отрази и на работата ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.

Всички проблеми с интимната ви половинка ще се разрешат, ако обясните със спокоен тон причината за закъснението си. Създайте си романтична обстановка и се отдайте на приятни развлечения. Желаният секс ще бъде връх на насладите ви.

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, сте чувствителни към всичко свързано с вашата професионална дейност, заради критика, която е неоснователна. Обърнете внимание на хората от обкръжението си.

Увлечени сте от идеите си за материалните стремежи. Рискувате да пропуснете шанс, за какъвто отдавна мечтаете. Днес са възможни промени в личния ви живот. Чувството за отговорност към близките ви е гаранция за успех.

Склонни сте да простите на половинката си и да се отдадете на сексуални удоволствия, които ви зареждат със сили. 

Как страдат различните зодии

ВЕЗНИ

Забравете прибързаността и се захванете с новите си задачи около обед в почивния ден. Сутринта сте все още във властта на фантазиите си и мечтаете за почивка и пътуване зад граница.

Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Предстои ви покупка, заради неочаквани разходи за ремонти. Следобед очаквайте разправия с близък човек.

Посветете част от деня или поне вечерта на семейството си. Изпълнете го с романтични мигове. Създайте си романтична обстановка и се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални изживявания. 

СКОРПИОН

Справяте се добре с всичко замислено, въпреки че денят е почивен. Възползвайте се от всяка благоприятна възможност да изява. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си.

Имате възможност да покажете на какво сте способни. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали у ваши конкуренти.

Очертават се проблеми в личните отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху близките си. Естествената реакция заради агресивното ви поведение е отказът от сексуални удоволствия, ако имате до себе си по-чувствителен партньор.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се в почивния ден да не влошите финансовото си състояние, заради новите си познати. Не ги канете на разточителен обяд в скъп ресторант, само за да блеснете, защото ще искат да повторите и потретите, все за ваша сметка.

Скоро ви предстои плащане на стари задължения. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си. Не забравяйте, че брачната ви или интимна половинка искат да бъдат по-често с вас, за да живеете в хармония и разбирателство.

Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте решили да работите до късно и сте се прибрали ядосани.

Това са най-злобните и опасни зодии, внимавайте много с тях!

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни и предвидливи на вашето работно място, ако въпреки че деня е почивен сте се заели с нови задачи, дори и съвпадащи с вашите знания.

Отложете взимането на важни решения и необмислените промени. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи.

Днес помислите за съвместното си бъдеще, ако имате до себе си любим човек и си мечтаете да свиете семейно гнездо. За да се отдадете на сексуални удоволствия, трябва да сте уверени в чувствата си и в желанието на интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Подвластни на възникнали недоразумения, заради противоречия на работното място в почивния ден. Финансови проблеми ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете поне част от деловите си проблемите.

Не спорете с колегите си и се занимавайте с рутинните си задачи. Очаквайте изненадващо посещение от делови задгранични партньори. Денят позволява да се отдадете на романтичните си мечти и срещи.

Несемейните жени може и да срещнат любовта. Бъдете внимателни и грижовни с любимите си, ако искате да изживеете приятни интимни мигове и незабравими сексуални наслади.

РИБИ

Не пътувайте, ако не е належащо, дори и при планирани посещения на ваши близки в този почивен ден. Не рискувайте с начинания, защото ще си навлечете загуби.

Стабилизирайте постигнатото на работното място. Нервността ви е във ваша вреда. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви планове.

Ако днес се сгодите не бива да забравяте, че в съвместния живот трябва да споделяте всичко помежду си. Бракът, сключен в този ден, ще ви дари повече спорове в семейния живот, но и бързото им решаване.

Предпазвайте се от агресивни сексуални контакти, поддавайки се на първичната си същност.

Източник: Труд