17 слънчев ден –Ден за защита на справедливостта. Планета Хирон, звездата Арктур. На висше равнище това е Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Денят се свързва още с планетите Юпитер, Марс и Сатурн.

Тотем –  Петела, войн, послушник, „Небесният адвокат”, символ на откритост и решителност.

Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Невиждан финансов кошмар застига куп зодии това лято

Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Време за освобождаване от страховете. Могат да се подписват важни документи,  да се пътува на дълги разстояния. Благоприятно е за нови запознанства.

Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене.

Желателно е да бъдете много внимателни с думите. На човек роден в този слънчев ден трябва внимателно да му се подбира името.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха, да прочисти аурата ви.

Не се препоръчва да се държи отворен прозорец.

Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго време у дома. Не бива да спите дълго. Не се гледайте продължително в огледалото. Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци.

Нострадамус: На 3 зодии ще им провърви приказно през 2021 г.

Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Не се препоръчват интимни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се обиждат домашните птици и да не се скубят перата им.

Диета –Днес не трябва да се готви, а храната да е приготвена от предния ден. Добре е да се ядат кръгли неща – питки, понички, милинки и др.

Облекло – Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмно-червено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.

Кошмарни проблеми през юли за 4 зодии

Знамения – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Ако попаднете на насрещен вятър – знак за небесна защита.

Ако намерите перо от птица – предвещава успех в материалните дела.

За тези, които отглеждат домашни птици – да пропее петел от трите ви страни – намислете си желание, то ще се сбъдне. Хубаво е да видите петел, дори да ви клъвне. Също така може да бъде изделие, снимка на петел.

Да намерите метални предмети – знак за внезапен успех.

Тези 3 зодии ще са любимците на Съдбата през лято 2021

Име чуто по време на разговор няколко пъти – предстои скоро да се срещнете с този човек.

Негативни знамения са: да е мрачно утрото, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър в гърба – успеха се е отвърнал от вас.

Сънища – по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на обратно. Да сънувате храм – знак за изпитание, за търпение.

Числа на деня – 17, 23, 59, 84