В събота ще възникне идея как да разрешите успешно и дори във вашия изгода една конфликтна ситуация с хора от семейството, с колеги, с приятели и други. Това ще бъде благоприятен ден за почивка, в който емоционалните преживявания трябва да бъдат умерени, да се избягват чувствителните реакции или разговори по-деликатни теми. Ако се надявате за нещо на млад мъж, днес вероятно ще останете разочаровани, тъй като тази личност ще има свой собствен план за събота. Това ще бъде неблагоприятен ден за разговори и дискусии по въпроси свързани с имот, който вие или някой друг от семейството ви притежава.

ЛЮБОВ: Ако имате флирт или любовна връзка на работното си място, днес тя може да стане достояние на хора, които няма да бъдат щастливи от този факт. Жените над 35 годишна възраст ще преживеят притеснения свързани с настоящата си любовна връзка или с липсата на такава, което и в двата случая ще ги провокира към вземане на сериозно решение или промяна.

Зодиите, които се мразят като за световно

Овен
Вероятно е да се появят нови безсмислени интимни връзки, от които нищо няма да излезе. При Овните през тези дни съществува опасността да разрушат семейството си. Преди да се решите на някакви промени, добре обмислете всяка крачка независимо дали става дума за смяна на работата или за боядисване на косата. Бъдете точни и акуратни, ако става дума за данъци, недвижими имоти, собственост или наследство.

Телец
Дори и да не ви харесват последиците от едно или друго решение в личния живот поставяте справедливостта над всичко. Не е изключено излишната практичност и сериозност на намеренията да попречат на романтичното проявяване на чувствата. Днес си давате висока самооценка за способността си обективно да обсъждате всеки въпрос, касаещ бита или възпитанието на децата. Разположението на планетите усилва стремежа ви да следите за ставащото, да възприемате информацията и да оставате в курса на нещата без да взимате решение. Още не е дошло времето за активни действия в сферата на бизнеса.

Това са зодиите, които са енергийни вампири! Негативният победител е…

Близнаци
Любовните ви похождения могат да заемат цялото ви време, сили и средства. Възможно е обостряне на чувството за справедливост и склонност да защитавате този, който е загубил или е обиден и на почвата на защита на справедливостта може да имате конфликти с домашните. Този който не ви разбира, ви смята за чудак, но въпреки това успешно убеждавате хората да ви следват. Способни сте да жертвате част от парите си за хуманни и благотворителни цели.

Рак
Възможна е любовна връзка, която макар и да е романтична и богата на преживявания, няма да е продължителна. Възможни са скарвания между съпрузите, както и други дребни неприятности с домочадието. Раците могат да бъдат много активни и да се постараят да не отлагат въплътяването в живота на първата появила им се идея. Но тъй като са твърде импулсивни, е възможно да се скарат с ръководителя си. Паричните ви въпроси може да излязат от равновесие.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Лъв
По-скоро може да ви се наложи да си избирате спътник сред хората, с които ви е сблъскал живота. За да противостоите на всички изпитания, трябва да си изработите философско отношение за живота. Възможно е да ви се наложи да си пробивате път „нагоре“ с голямо напрежение, надявайки се само на своите сили. Във финансовите дела може да има възходи падения, но повече ви върви.

Дева
У вас може да възникне лъжлива представа за представителите на противоположния пол. Девите могат да бъдат войнствено настроени против хората, опитващи да се намесят в живота им. Най-главното днес е да не допускате грешки и всичко да вършите своевременно. За да не се окажете енергетичен длъжник, постарайте се да се отплатите за услугата с услуга.

Везни
Мнозина разбират своите грешки, но вече им е трудно да ги поправят. Не е изключено бъдещите планове да претърпят значителни промени, а срещата със стар познат може да доведе до негативен поврат в съдбата. Грешки, самонадеяност и изготвянето на нереални планове може да доведат до неуспех. Умеейки да давате блестящи съвети на другите, вие няма да можете да се възползвате от тях за лична изгода.

Скорпион
Действията на обкръжаващите ви хора имат непредсказуем и импулсивен характер. Не правете сделка със самите себе си – или се примирете с пълното съзнание и душевна потребност, или продължете борбата. Творческото отношение към любимата ви дейност поне отчасти компенсира рутината в работата ви. Възможни са големи финансови загуби поради изречени преди това думи или неправилно оформени документи.

Стрелец
В любовта си може да сте романтични и нежни, тактични и любезни. Събитията от деня изискват мобилизацията на силите ви. Възможни са сложни процеси в семейните отношения. При служителите е възможно да се създадат неудовлетворителни отношения с началството и да възникнат мисли за смяна на работата, още повече, че нови предложения няма да закъснеят. Възможно е да постигнете високо положение и финансов успех.

Козирог
Полезно за вас е да държите занапред определена дистанция по отношение на партньора си. В семейството ви може да се възстанови мира и съгласието. Не се опитвайте за започвате нови дела сами. Учете се да разпознавате съюзниците и ситуацията от пръв поглед. Нужна ви е психологическата и материална поддръжка от близките ви и вашите единомишленици.

Водолей
Възможно е получаването на приятно известие, осъществяването на отколешна мечта или неочаквано приятно събитие в личния живот. Появява се възможността да оцените или преосмислите изминатия от вас път. Денят е благоприятен за размисли и получаването на делова и научна информация. Мнозина получават помощ във вид на подарък.

Риби
Ако е станало така, че са ви въвлекли в изясняване на отношенията, не се унижавайте, запазете своето достойнство и независимост. През първата половина на деня ви пречи излишното суетене, а през втората – апатията и мързелът. Денят е характерен с усилено въображение, творчески възможности и фантазии. Много Риби успяват да се реализират в изкуството. Не може да се нарече материалното положение на Рибите особено добро, но успехът е предмет на близкото бъдеще.