Всеки има свой персонален стил  и начин на обличане. Някои имат предпочитания за цветове, други избират дрехите си според компанията, а на трети прости не им пука, пише "Труд".

Тези 5 зодии ще станат милионери

Съществува и още един параметър за начина на обличане – именно според зодиакалния знак.

Вижте коя зодия по какъв начин трябва да се облича или да не се!

Овен
Овенът със своя нрав и склонността му да прибягва до крайности или ще си ходи гол, или ще бъде облечен с най-скъпите и маркови дрехи. Ако по случайност има някоя дреха, която не е от висок клас, то със сигурност Овенът ще ѝ придаде класа.

Другата изключително характерна черта за него е наличието на хубави и скъпи парфюми. Като цяло представителите на тази зодия са ценители на стила. 

Тези 3 зодии не знаят какво са финансови проблеми

Телец
Телецът много държи на удобното и практичното. Дрехите му може да са модерни, но първото условие трябва да е изпълнено. Едва ли ще облече нещо, в което се чувства некомфортно само за да изглежда в крак с настоящия тренд. Иначе казано телецът не робува сляпо на модните изисквания.

Близнаци
Обикновено близнаците се отличават със собствен стил. Той включва умело съчетание на нови дрехи и такива, които имат в гардероба си от години. За тях от особено важни са аксесоарите и добавките към даден тоалет.

Всичко е деликатно подбрано от гледна точка на тон, материи и кройки. Понякога обаче може да се случи да изглеждат прекалено натруфени и да се стигне до кич.

Рак
Често можете да видите раците да се крият в дрехите си, както се крият в своите черупки.  Повечето от тях избират по-широки тоалети, особено в областта на талията. Честно казано, единици са раците, които умеят да се обличат добре.

Лъв
На лъвовете им доставя удоволствие да се открояват в тълпата, да изглеждат царствено. Поради тази причина обикновено мъжете носят по-ярки цветове, а дамите се спират на по-екстравагантен грим.

Противно на очакванията, те не държат дрехите им да са скъпи. Но пък определено им се отдава да изглеждат зашеметяващо и в най-странните комбинации. 

5 зодии скоро ще станат милионери!

Дева
Девите нямат някакво особено чувство за мода и стил. Те предпочитат свежите цветове и изчистените модели. Това изключително много подхожда на характера им. Обикновено те имат добра фигура и всичко, което облекат им стои добре.  

Везни
Везните са почитатели на естествените материи и тъкани. Рядко ще срещнете жена Везни в рокля или пола. На тях им е трудно да създадат свой собствен стил.

Поради тази причина често заимстват идеи от някъде или от някого. Абсолютно нормално е да имат един модел дреха в няколко цвята. 

Скорпион 
Модата е в кръвта на скорпиона и това е основна негова характеристика. Те умират за нови дрехи, които подбират внимателно и тематично. Имат облекло специално за парти, тоалет за клуб, дрехи за излет, екип за спорт, дори такива за ходене до кварталния магазин.

Стрелец
Ярките цветове граничат с мания при Стрелците. Любимото им място е заето от лилавия, червения и зеления цвят. Тайното им слабо място е дрехите, които са купени от чужбина. Поради тази причина винаги можете да зарадвате Стрелеца с някое чуждестранно „парцалче“.

Най-силната и могъща зодия е…

Козирог
Козирогът е зодията, която тотално отрича модата. Те предпочитат по-консервативните тоалети, а изборът на дрехи изобщо не ги интересува.  Основната им визия включва неутрални и монотонни цветове.

Водолей
Водолеите са аристократите в модния свят. Предпочитат  най-скъпите материи, уникатите и ценните аксесоари. Обувките са любовта и на мъжете, и на жените.

Риби
По правило Рибите остават верни на една марка или дизайнер. Няма да ги видите да обикалят по магазините в търсене на нещо нестандартно. В гардероба си нямат голяма разнообразие, но всичко в него е стилно и добре подбрано.